eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Luxusní nůžky neplatily! Jak Balotelli přišel o nejlepší gól kariéry…

Autor:
Datum: 29. 7. 2014

Tak tohle prostě naštve. Už jsme ale byli svědky mnoha lahůdkových branek, které nebyly uznány. Mezi ně patří také výstavní nůžky v podání Maria Balotelliho v dresu milánského AC.

ac_milan_logo

Italský útočník zahnal hned v úvodu svého angažmá v týmu Rossoneri všechny skeptické hlasy, které tvrdily, že vedení AC investicí ve výši 20 milionů eur docela riskuje. Balotelli si sice během angažmá v Premier League udělal pověst kontroverzního hráče, ale v Miláně se uvedl fantasticky.

„Super Mario“ hned při své premiéře na San Siro dvěma góly zařídil svému týmu vítězství nad Parmou, dva góly dal také v následujícím klání na půdě Cagliari, jenže sudí mu uznali jen ten první z penalty.

V závěru po zpětné přihrávce Robinha se položil do vzduchu a zády k brance skóroval po efektními nůžkami. Radost milánských ale utnul hvizd sudího. Míč před přihrávkou už autovou čáru přešel, což asistent na pomezí postřehl a následnou branku neuznal. Milánští si tak odvezli jen bod po remíze 1:1.

Pokud by však gól platil, kandidoval by na jednu z nejhezčích tref italské Serie A.

Neuznaný gól musel Balotelliho hodně mrzet, nicméně není jediný, komu byla krásná trefa nůžkami odepřena. Stejný pocit zažil v roce 2011 také Edinson Cavani. Ještě v dresu Neapole se blýskl parádní brankou v přátelském utkání do sítě Barcelony. Jenže spoluhráč, který mu hlavou přiklepl míč, stál v ofsajdu…

-pha-
zdroj foto: youtube.com


NEPŘEHLÉDNĚTE:

VIDEO: Cavaniho debut v Itálii? Báječným volejem napodobil gól Van Bastena!

5x GIF: To je snajpr! Podívejte se na to nejlepší z dílny Lewandowského

VIDEO: První zápas = první gól. 16letý Vydra se v Jihlavě blýskl krásný lobem!

VIDEO: Nejlepší gól Falcaa v kariéře? Tyhle nůžky obletěly celý svět!

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace