eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

STORY: Mario, nenech se vyloučit! Marná slova… za minutu byl venku!

Autor:
Datum: 12. 7. 2014

U italského forvarda Maria Balotelliho platí jedna věc naprosto jistě. Co příběh, to perla! O jednu kuriozitu se před časem podělil se světem i kouč José Mourinho, který Balotelliho vedl ještě v Interu Milán. Co se tehdy stalo?

Inter v rámci evropského poháru nastoupil k zápasu v Kazani, trenér se ale musel obejít bez předních útočníků. „Neměli jsme Milita, neměli jsme Eto‘a, a tak hrál Mario,“ vzpomíná.

Těsně před odchodem do kabin Balotelli dostal žlutou kartu a Mourinho ho nemohl ani vystřídat. Neměl za koho! „Čtrnáct minut z těch patnácti jsem v šatně mluvil jenom k Mariovi. Říkal jsem mu, že ho nemám kým nahradit,“ popisuje José.

„Nikoho se nedotýkej! Hraj jenom s míčem. Když ho ztratíme, nereaguj. Když tě někdo vyprovokuje, nereaguj. Když rozhodčí udělá chybu, nereaguj.“ Jeho slova byla marná!

Mourinho mohl prosit, jak chtěl… Neúspěšně. Mario ve druhé půli na hřišti strávil necelou minutu, poté uviděl červenou kartu a šel předčasně do sprch.

-Jan Hloch-
(zdroj fotky: facebook.com/mcfcofficial)


ZAUJALO NÁS:

VIDEO: Z toho jde mráz po zádech! Takhle Rosu povzbuzují při rozcvičce
Podívejte se na 7 nejlepších gifů Cristiana Ronalda!
VIDEO: I mistr Hamšík se někdy utne! Podívejte, jak přestřelil prázdnou branku!

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace